2010-10-30 Lördag

Gårdagen var mycket mycket trevlig. Även om Jimmie vann Bowlingen så var jag nöjd.
Vi fortsatte vidare till HåPe's för lite mer dricka och sedan vidare till Sylvia.
Ett snabbstop på vägen hem på statoil för natta-mat, närmare bestämt en mosbricka. Mycket gott !
Tack Niklas & Nova för en bra fredag !

Imorse var det segt, hade gärna legat kvar i sängen hela dagen.
Men vid lunch rörde vi oss ut mot TunaPark för att inhandla kompress, tejp och snus till Jimmie. Den stackarn skar sig igår när han hackade lök till vår pizza. Riktigt djupt och blödde massor. Men eftersom Jimmie inte har plåster hemma så fick det bli toapapper och eltejp som fungerade som plåster tills idag när jag la om det riktigt fint åt honom. Men ni skulle sett hur det såg ut och blödde, usch usch och fy !!
Ikväll blir det kalas ! Tobbe, Millan, Micke, Fatima och Tess kommer hit och då ska det drickas. ;)
Men först en film tillsammans med min prins och ska nog blunda några stunder också så man orkar med kvällen. Är ju  helt slutkörd efter igår. Skrämmande !
Ha det underbart !
/ Charlotte Ekberg ♥

2010-10-29 Fredag

Då var man på plats i Eskilstuna.
Prinsen gick till jobbet imorse och jag fick ligga kvar i sängen och sooova några timmar till. Trodde jag. Ungefär 08.20 vaknade jag av ett jäkla liv. Då står det en stor j*kla kran utanför sovrumsfönster och håller på med balkongerna på baksidan. Tänkt er själva om man sågar & bankar i betong. Det låter ganska mycket. Envis som jag är lyckades jag ändå somna om och vaknade strax innan 11.00 när pojken ringde.
Nu har jag pallrat mig upp och sitter här i vardagsrummet med datorn i knät, joggingbyxor och en av Jimmies stora härliga tröjor och mina underbara morgontofflor (är väl ingen som glömt bort mina morgontofflor?) och väntar på att Jimmie ska anlända med lite mat.
Vart lite orolig att jag skulle missa kvällens Idol och därmed svika alla som väntar på mitt utlåtande om vem som åker ut, men det verkar som att jag kommer kunna genomföra mitt utlåtande även denna fredag.
Tanken är hembakad pizza och lite vin med Jimmie, sen vidare till bowlingen vid 22 för att bowla med Niklas & Nova.
Ska bli trevlans ;)
Nä, nu får jag nog ta och fixa fram lite bestick och tallrikar. Snart ramlar prinsen in genom dörren med maten.
Ha det underbart !
/ Charlotte Ekberg ♥

2010-10-26 Tisdag

Andra lediga dagen i rad, riktigt skönt ! Efter att ha haft fullt upp i två veckor så är det skönt att äntligen få slappna av lite.
Igår tog jag tag i tvätten, tro mig det behövdes. Satte mig i bilen och rullade ut till Länsmansgården där jag hämtade + lämnade brev till Carro. Vi rullade vidare mot Biltema där jag köpte mig ett litet element eftersom det är så fruktansvärt kallt i mitt rum. Nu är det såååå mycket varmare och bättre.
Efter biltema blev det en sväng till SkoPunkten. Inhandlade ett par nya skor, behövligt och roligt.

 

Det blev en snabb sväng förbi Bostadsbolaget och lämnade in uppsägning av min förra lägenhet.
Vidare mot nordstan ! Köpte en ny tjocktröja och en ansiktsmask som ska smetas på ikväll.
Hemma igen så blev det inte mycket mer gjort. Tillbringade kvällen med att titta på Ullared (samt de två tidigare avsnitten som jag missat).

Så, tisdagmorgon.. första dagen på länge som jag sovit längre än 10.00 när jag är ledig. Riktigt riktigt skönt och väldigt behövligt.
Om en stund, när jag orkat ta mig upp och klä på mig så ska jag ta mig bort till jobbet och hjälpa Kent med hans nya telefon, en vända till Ikea för att köpa ljus till mitt ljus (Jimmie) och sen är det väl dags att ta tag i att laga lite mat.

Älskar dig Jimmie, mer än du kan förstå. Mitt hjärta brinner alltid för Dig.


Ha det underbart !
/ Charlotte Ekberg ♥

2010-10-24 Söndag

Idag är en bra dag, allt är bra dagar jämfört med igår. Sjukt mycket att göra på jobbet och irritation i magen, ingen bra kombo ska jag säga.
Haft lite trevligt besök av skandia-vakter idag, de bjöd på bullar och jag och Sara bjöd på kaffe.

Veckan som gått har varit riktigt slitsam. Jobbade enl schema måndag-tisdag på larmcentralen. Tisdag kväll rullade bilen mot Halmstad och bröderna Ivanov. Helt underbara människor, saknar dom massor sen jag flyttade från Halmstad. Saknar självklart alla andra också, men jag hängde ju där hela tiden när jag inte hade något viktigt för mig.
I vilket fall som så tillbringade jag två nätter hos dem tillsammans med katten Baloo. Detta för att på onsdagen bege mig till Falkenbergs gymnasiet för att ha ytterligare två dagar med danskurser. Härliga skola, men som ni vet så finns det alltid elever som ska proppsa och kaxa sig. Så torsdag fick jag äran att slänga ut en elev som inte tyckte att "vi har danskurs" är tillräckligt mycket anledning att vara med.
Tillbaka till Onsdagen, åkte hem en sväng till mamma och pappa och kelade med hunden när jag var klar i falkenberg. Har sällan skådat en hund som har sådana Puppy-eyes när man ska lämna henne. ;)
Hämtade bröderna Ivanov efter deras jobb för att inhandla ingredienser, Fidde hade ju ansvar för fredagsfikan på sitt jobb och därför bad mig, mäster-bakerskan, om hjälp.
Det blev kärleksmums med företagsloggan ovanpå. Riktigt nöjd faktiskt.

Fredag var det åter till jobbet i Göteborg, besök av chefen på ett vaktbolag vi jobbar mot. Och jag måste säga att han gjorde min dag !! Fick så mycket beröm, att jag själv blev chockad ! Härligt när folk uppskattar ens arbete.

Lördagkväll när jag slutade hyrde jag tre filmer och skulle köpa antingen godis eller chips med dip. Det slutade med både chips, dip och godis. Jag som satt och proppsade på att jag bara skulle ha ett av alternativen. Men icke, blev båda..



En film och lite godis/chips senare så låg jag där på sängen, utmattade och mätt. Somnade redan 22.15 (tidigt eftersom jag sällan somnar innan midnatt i vanliga fall).

Ikväll efter jobbet blir det till att slänga i en maskin tvätt eller två, kolla nummer två av de tre filmerna och prata lite med min prins.
Åh, det är inte långt kvar tills han bor med mig, bara tre månader. Längtar massor !!!
Dags att återgå till jobbet.

Ha det underbart !
/ Charlotte Ekberg


2010-10-18 Måndag

Oj oj, en vecka går fort.. Jobb, jobb och dop, dop!
Onsdag jobbade jag, fullt upp och kanske inte världens bästa dag. Torsdag tillbringade jag med min underbara Jimmie.

Så till helgen som varit.
I Fredags tog jag och Jimmie bilen ner till Halmstad för att mellanlanda. En maskin tvätt och "inköp av presentpapper" senare så var vi påväg ner till Kristianstad till min syster eftersom världens bästa Zoe skulle dopas igår söndag.
Väl framme och ganska trötta så vart det bara lite tv innan vi la oss för att sova. Dock ville inte grannarna sova utan spelade väääääldigt hög musik och "dansade" (stampade) i golvet.

Lördag - "tidig" morgon, vaknade vid strax efter 9.00. Fick morgonmysa med mitt fadderbarn Zoe.
Systers man hade tidigt som sjutton varit iväg och köpt frallor till hela gänget (jag, Jimmie, Tilda, Johan, Emelie & Markus själv).
En tur till kyrkan för att fixa inför söndagen och sedan en kväll i biosalongen med min prins. Himlen är oskyldigt blå blev det. Riktigt rolig film faktiskt. Hypersnabba bilar och racersnabba båtar..

Söndag vart det upp med tuppen vid halv 9 eftersom jag skulle skjutsa min prins till tåget så han kom hem igen. Hem snabbt till syster för dusch, smink och klädsel innan kyrkan. Vidare till kyrkan !
Måste säga att jag kände mig väääääldigt stolt när jag fick bära fram min systerdotter genom kyrkan för hennes dop. Och duktig var hon, somnade precis innan och vaknade alldeles lagom tills att folk skulle ta foton.
Fika i församlingshemmet efteråt, massa god mat och grymt goda cupcakes!

Och som alltid efter en bra helg så väntar resan hem, närmare bestämt 3 timmar (Trodde jag). Eftersom jag var trött så ville mor&far att vi skulle köra "tillsammans" dvs att jag skulle köra bakom dom om något hände. Jovisst, inte mig emot. Men då ska de köra över Markaryd, den mest tråkiga och långsamma väg som finns.
Resan hem skulle tagit 3 timmar, men jag körde från Kristianstad ca 16.30 och var hemma i Göteborg vid ca 20.30. Inte riktigt min tanke va ?

Till de goda nyheterna!  Om tre månader flytta min Jimmie in hos mig ! Wiiiieee !!!
Nu dags för sängen, får bli mer info i veckan !

Ha det underbart !
// Charlotte Ekberg ♥

2010-10-11 Måndag

Igår efter jobbet tog jag bilen ner till Halmstad. Somnade tidigare än vad jag brukar och gick upp senare än vad jag brukar. Ändå var jag helt slut imorse ! !
Kom i alla fall upp så att jag hann till Falkenberg i tid för danskursen.
Och jag måste säga att det är fanimej alltid lika kul att komma dit ! Alla är så trevliga, alla uppskattar mig när jag kommer dit, och alla är nöjda när jag åker igen, även jag.

Dagens kurser gick bra, första gruppen var lätta att få tysta på när jag behövde prata. Dock tog det lite längre tid att lära dem.
Eftermiddagsgruppen var snabblärda, men fasen va de pratade. Kände direkt under lunchen hur jag höll på att tappa rösten, vilket nästan aldrig händer. Redan under de första minuterna av kursen började jag tappa den, lät som om jag hade hamnat i målbrottet. Även om de var pratiga så var de grymt duktiga. Snabba och lätta. =)

Väl hemma på Nissastrand igen hos mamma & pappa la jag mig på soffan för att kolla tv, tog inte många minuter innan jag somnade. Blev en "powernap" på lite mer än 2 timmar. Haha... skönt var det, tills mamma & pappa kom hem och började väsnas. Vaknade 18.00 och kom på att jag skulle bort till kusinen, undrar vilken tid jag skulle vara där.
Precis när jag ska ringa så ringer han mig istället, mindreader ? ;)
Blev en kväll hos kusin Philip med filmen "Snabba Cash". Måste säga att den var bra, men jag blev besviken på slutet. Kunde det inte slutat som jag ville ?

Tro mig, fastän jag sov mer än jag brukar på nätterna, fastän jag sov två timmar på soffan och fastän jag inte gjort något som är särskilt ansträngande så är jag fortfarande helt utmattad.
Får färga klart håret på syster, sen blir det banimej sängen. Imorgon ska jag ju ombesiktiga King Loui, och imorgon ska han klara det galant !
FÖRST, en mysstund med Nellie............... ;)



Ha det underbart !
/ Charlotte Ekberg ♥

2010-10-09 Lördag

Klockan närmar sig 16.00, det innebär att jag bara har 15 timmars arbete kvar denna helgen.  WIIIIE !!

De första två timmarna i morse spenderades med att titta på två nya avsnitt av "Life unexpected", världens bästa serie näst efter Gossip Girl såklart.
Vid lunch någon gång kom en väldigt bakfull Julia bort med en pizza till mig och Christoffer, kan ju berätta att den satt ganska bra i min mage faktiskt.

Ikväll blir det tvätt och kanske lite tv. Eller ska man helt enkelt spela lite Lego - Indiana Jones 2 ? Har änna fallit tillbaka lite till det spelet, var ju ett tag sen sist man spelade det.

Jimmie, jag älskar dig !
Här har ni honom, min stiliga prins ;)



Ha det underbart !
/ Charlotte Ekberg ♥


2010-10-08 Fredag

Jobb på fredagen innebär jobb hela helgen. Och måste säga att min helg inte började på bästa möjliga sätt.
När jag började jobbet 07.00 imorse tog jag tag i lite papper. Fast lite är väl fel att säga.
I 6 timmar satt jag enbart med papper medan min kollega fick ta tag i larmbordet nästan helt själv. Men självklart vart det kaos mellan 0700-0800 då alla idioter som inte kan stänga av sina larm korrekt ringer in och dessutom ska snacka massa onödig skit.

Men som sagt, 6 TIMMAR satt jag bara med papper. Jag vände blad efter blad efter blad efter blad. Efter en timme var jag så sjuuuukt trött på det men fick banimej fortsätta tills det var klart.
Har nog aldrig varit så trött och irriterad och dessutom har jag nog aldrig fått så mycket papper gjort på en och samma dag.

700kr extra är vad jag får i månaden för att sitta med detta helvetes-arbete (som i vanliga fall bara är kanske 10-20 papper i veckan i normala fall.. men dagens arbete hade lätt varit värt minst 1500 kr. Borde nog begära löneförhöjning.. ;)

Kvällen blev i alla fall en tv-kväll. Idol som vanligt.
Och jag säger bara att Sassa-Brassa-"lookslikeaguy"-Massa åker ut. Så nu vet ni det, nu behöver ni inte kolla resultatet.

Imorgon är en ny dag, utan pappersarbete men ändå på jobbet. Blir till att sitta och fixa musiken till de kommande danskurserna i Falkenberg. Kanske slinker med en film eller två så vi kan ha lite kul på jobbet också.

Ha det underbart
/ Charlotte Ekberg ♥

2010-10-07 Torsdag

Jag förstår alla småbarnsföräldrar som är trötta.
Har varit barnvakt sen i tisdags kväll åt Gunnars dotter, goa-Moa. Men hur kan ungen ha så mycket energi ?

Det har blivit tv-spel, fotboll, tv-tittande och igår hade vi "mys-kväll" med chips / dip och Scooby-Doo.
Fördelen med barn är väl att man kommer i säng hyfsat tidigt, somnade vid 21.30 i tisdags, det var riktigt riktigt skönt måste jag säga!

Över till något annat.
Äntligen har jag och Jimmie bestämt oss för att flytta ihop. Och igår la jag upp en annons på blocket om att vi söker lägenhet. På bara några två timmar hade jag fått tre erbjudanden från folk som vill hyra ut. Dock var det kanske inte de mest attraktiva områdena. Den ena låg i Torslanda, vilket blir lite för långt att åka till Kållered och jobba hela tiden. Den andra låg i Kortedala, och det är ju inte ett drömområde för min del. Den tredje dock var en tvåa i centrala Göteborg, jag hoppas bara de svarar på mitt svar och ger mig pris samt inflyttningsönskemål. Helst av allt vill vi självklart ha ett förstahands kontrakt men det är ju inte särskilt lätt i en storstad som Göteborg.

Men är det någon av er där ute som vet något om en ledig lägenhet, gärna förstahandskontakt så hör av er !!! Skriv en kommentar eller något.

Nu ska jag äta lite frukost och kolla på tv, har nyligen lämnat av det lilla monstret i förskolan.

Ha det underbart
/ Charlotte Ekberg ♥

2010-10-04 Måndag

Den utlovade bilden på mina nya mysiga morgontofflor.
Kommer inte ta av mig dom förrän sommaren kommer tillbaka, det måste va de mest underbara tofflorna i världen !

Det känns som att gå på moln eftersom de är så mjuka inuti, man känner knappt att man har dem på sig.



Ha det underbart !

/ Charlotte Ekberg ♥

2010-10-03 Söndag

Efter en helmysig helhelg med min helfina prins så är det nu dags för ett litet inlägg.

Fredagen tillbringade vi många timmar nere i Ullared. Men fy vilken oordning det var nu när de ändrat om och byggt ut. Man hittar ju knappt längre, och lite besviken på klädutbudet är jag också.

På Kvällen var vi hemma hos Xris och kollade Idol samt åt tacos. Trevligt värre.

Lördag ! Låg och sov tills klockan var ett, låg sen kvar i sängen fram till tre innan vi pallrade oss upp och tog oss till Ikea för att köpa vinglas. Måste ju ha "vardags"-vinglas så man inte förstör de dyra fina glasen jag fick förra sommaren av min moster med familj. Tyvärr har två glas redan gått sönder, och det är faktiskt inte mitt eget fel heller.
Lördagkvällen bjöd på "Wolfman" och sen "Första gången" och lite glass upptill. Sen var man ganska däckad igen.

Även söndag blev en halvdag i sängen, orkade väl oss upp vid 13 ungefär. En vända till Backaplan och köpte morgontofflor på Chili, VÄRLDENS SKÖNASTE MORGONTOFFLOR ! (Bild kommer)
Det blev en vända i Nordstan också för jag behövde verkligen en ny almanacka. Den andra gick ju änna ut för en månad sen. Och så viktig och upptagen som jag är så behöver jag någonstans att skriva upp allt.

Imorgon blir det jobb igen, ska jobba med chefen för Galne-Gunnar är komp-ledig och befinner sig om några timmar i Budapest. Det innebär också att jag ska passa hans dotter på onsdag & Torsdag.

Nä, nu ska jag tillbringa lite tid framför tvn innan det är dags att sova.
Kanske ett glas rött till det också ?

Ha det underbart
/ Charlotte Ekberg ♥

RSS 2.0