2011-05-31 Sista dagen innan det officiellt är "sommar"

Jahopp. Hemma från jobbet, en vääääldigt lugn dag på jobbet. Det har blivit mycket pappersarbete.
Har nu packat väskan för att röra mig mot Halmstad. Ska ner till min kära mor & far, mamma ska få sy lite kläder till mig... =) NICE !
Och idag är sista dagen innan det officiellt är sommar ;) Det gillar vi starkt ;)
Nä, nu pussar jag katterna hejdå och packar in mig i bilen för att resa mot sydligare breddgrader.
Ha det underbart !
/ Charlotte Ekberg ♥

2011-05-30 Halvdag på jobbet

Sov ut ända till 09.10 imorse. Länge va ? ;)
Som ni nu vet så är jag gravid och det tar kååååål på mig med den här tröttheten. När vi var på ultraljud förra veckan så valde min läkare att sjukskriva mig eftersom jag är så trött att jag inte klarar av att hålla mig vaken på jobbet längre. Så numera jobbar jag bara halva dagar, surt vad gäller inkomsten (om försäkringskassan inte samarbetar med mig vill säga) men det är jäkligt skönt för kroppen. Sover även  middag nuförtiden för att orka va uppe en hel "normaldag".
Så hittills idag har jag legat i sängen och tittat på tv, pillat lite på min nya mobil och haft en mysig frukost på sängen.
Nu dusch, sen en grym "middagsmacka" med keso, ägg, tomat och lök. Kan ju inte bli bättre, sen får jag minsann ge mig av mot jobbet.
Just det, ni har ju sett att magen växer lite granna redan... Jimmie som ändå ser mig varje dag har tydligen inte upptäckt detta tidigare fastän jag har stått framför honom och sagt "titta jimmie, nu börjar det synas." & "Titta nu är det verkligen tydligt".
Trots mina uppmaningar om att titta hur stor den faktiskt börjar bli så upptäckte han först i fredags att jag fått en mage. Haha..
Jag står i köket och håller på med maten, du kläcker han ur sig "F*n va tjock du är! Men jag menar du, shit vilken mage du har fått".
No kidding?? Tror han är lite seg ibland. ;)
Nä nu måste jag minsann gå och fixa min middagsmacka innan klockan blir för mycket. Ska ju va på jobbet om en timme.
Ha det underbart!
/ Charlotte Ekberg ♥


RASERI-INLÄGG!!!

TEDJE DAGEN I RAD så ringer de mig från Bingolotto och vill säkert sälja någon skit. Onsdag var jag trevlig och bad dem ringa efter kl 19 eftersom jag jobbade. Igår när de ringde började jag bli sur på att de inte lyssnade och avbröt killen som ringde redan när han presenterade sig och sa bestämt att NI FÅR RINGA EFTER 19 FÖR JAG JOBBAR!
Han tackade och la på.
NU fredag kl 10.18 ringer de tredje gånger, MITT PÅ DAGEN fast jag sagt att de ska ringa efter 19. Visst jag är ledig idag men de vet fan inte dom om. Och trevlig som jag är så avbryter jag Gabriel som ringer och säger att "jag vill absolut inte va otrevlig Gabriel men det här är tredje dagen i rad ni ringer mig och jag hade sagt att ni får ringa efter kl 19 eftersom jag jobbar." Han skulle va vänlig och notera det. Så det hoppas jag verkligen han gör för ringer de en gång till på dagtid så kommer jag be dom dra åt... ja, det är inga fina ställen... men de kommer få dra!'¨

2011-05-27 Pengar på kontot och magen växer

Då har man skrapat ihop en lön på ca 22.000 denna månaden. Passar bra nu när man behöver köpa nya kläder snart igen. Har för tillfället två par av mina gamla byxor som fortfarande kan använda. Roligt, NEJ !
Blir nog till att ringa en vän en vacker dag och gå till närmaste klädbutik med mammakläder och köpa byxor. 
Och även om mannen tycker det är tidigt så tror jag minsann att jag snart tänker gå o köpa något litet till jordgubben också, bara för att få lite mer känsla av att den faktiskt är påväg på riktigt ;)
vecka 8                 vecka 12

 

Det växer så det knakar, eller iaf känns det så. 

Hade en liten pratstund med mamma, lillasyster och storasyster igår på skype. Inte nog med att vi hade tre-partssamtal vi hade för sjutton fyrpartssamtal ;)
Lillasyster har det alldeles för bra borta i staterna. Hon kommer aldrig komma hem igen tror jag =(
Nä, nu blir det en film, MEGAMIND, medan tvätten blir klar.
Ha det underbart !
/ Charlotte Ekberg ♥


2011-05-23 Dagen med stort D

Nu har jag varit tyst tillräckligt längre, nu måste jag bara berätta!
För er som tycker att jag sett lite rundare ut på sista tiden så är det helt ok. Jag har en förklaring.
Here it comes........
Japp, det är en liten jordgubbe som ligger där. Och den vinkade på oss när vi tittade på den idag. Den här lilla jordgubben ska växa ända till december (fast det inte finns jordgubbar i december) ! Och när den mognat riktigt ordentligt så kommer min och prinsens lilla jordgubbe att vara världens finaste jordgubbe !
// Charlotte Ekberg ♥

RSS 2.0