2010-12-17 Fredag

Efter två månaders strul med både tv och internet så har jag inte kunnat uppdatera bloggen särskilt flitigt. Dock har jag fått gjort en massa andra vettiga saker. Det är ju positivt. Men nu är jag här !
Jobbat hela dagen och när jag kom hem så hade jag äntligen fått min nya CA-modul till tvn ! Weeeeey... har väntat i en månad. Först ringde jag och de skulle skicka en ny, efter två veckor hade jag fortfarande inte fått någon så jag ringde igen. Då hade den inte kommit iväg men de skulle skicka en ny igen. Efter ytterligare två och en halv vecka ringde jag igen (i måndags) eftersom jag fortfarande inte fått någon.
Jag förklarade att jag inte var särskilt sugen på att betala för den senaste månaden eftersom jag inte haft några kanaler (förutom de man inte behöver betala för) och han gjorde faktiskt så jag fick en fri månad och ÄNTLIGEN fick jag en ny CA-modul som då kom idag.
Satte in den och vips... fortfarande inga kanaler ????
Ringde dem och de uppmanade mig att göra "snabbomstarten" som tar ungefär en timme. Vad är det för snabbt med den??
Och till slut fick jag minsann den att fungera. Wiiiieee..
Firade detta med att åka ner till CoopForum och köpa ljusslinga till min gran jag fick av mamma och pappa igår. En vit, LOVE IT !
I min glädjeyre pyntade jag granen och lyssnade på musikhjälpen. Och nu sitter jag här, stolt över min vita fina gran och med en liten kattunge som inte alls fattar varför matte blir arg när man klättrar i granen ?!?
Bjuder på en bild på granen och så hörs vi kanske imorgon igen, eller en annan dag ;)
Ha det underbart !
// Charlotte Ekberg ♥

RSS 2.0