2010-11-21 Söndag

Jahopp.. då var ett tag sen sist igen.
Rullade från Eskilstuna i torsdags med stopp i Örebro hos syster med familj. Där hittade jag en syster med fästman samt två små charmtroll. Hilda som redan är en riktigt girlie-girl. Hon drog på sig stövlarna och hämta sig bamseväska som hon bar som en handväska och spatserade runt i huset samtidigt som hon pladdrade på. Timmen senare entrade Felix dörren och då var det inte snacka om saken, det var tv-spel som gällde.
Han är för söt, han säger till och med att han saknar mig. Gosebjörn !
Väl hemma i Göteborg satte jag ihop min nya kattmöbel till Baloo & Mowgli som de redan verkar tycker mycket om.
Fredag-söndag vart det jobb jobb jobb.
Fredag kväll efter jobbet hämtade jag Lisa. Vi gjorde varma mackor i ugnen med kantarellost, champinioner och ost på. MUMMA ! Till detta serverades även lite Idol och Olle sitter fortfarande säkert, jag fattar inte detta !! Ut med honom !
Innan utröstningen gick jag ut i köket för att kolla om det hade snöat. Jodå, det hade det ju gjort men Lisa trodde mig inte. För att bevisa bad jag henne komma ut i vardagsrummet där man såg lite bättre. När jag tittar ut genom fönster ser jag något som rör sig precis bredvid min bil. Och tro på *** att där står en stor jäkla ÄLG ! ! Dubbelt så stor som min bil, helt gigantisk !
Vart livrädd, och Lisa med.. skulle ju strax köra henne hem men man vågar ju inte ens gå ut när det står en stor bjässe till älg utanför.
Tack och lov gick han efter en liten stund och jag kunde köra Lisa hem. Men man hade ögonen öppna för att snabbt upptäcka en älg om den kom.
Lördag vart det bara jobb jobb och massa massa massa massa pappersarbete !
Imorse däremot när jag skulle ta mig till jobbet.. DÅ... då stod den där sabla älgen där igen, fast hos en närboende granne. Mumsade äpplen och gottade sig. USCH va jag inte tycker om honom ! Jag vill att han ska lämna mig ifred nu !
Imorgon ska det fixas hemma. Städat och plockas undan, kanske möblera om lite.. vem vet.
Men först ska jag tillbringa resten av min kväll tillsammans med mina småpojkar samt titta färdigt på Beck.
Ha det underbart !
/ Charlotte Ekberg ♥

2010-11-16 Tisdag

Idag är det tisdag, och inte vilken tisdag som helst... en tisdag då jag är helt slut. Kunde inte sova inatt utan somnade först vid 04.30 ungefär. Gick upp 06.15, faktiskt inte särskilt trött då, för att ge min prins lite frukost på sängen för det tycker jag han förtjänar. När Jimmie gick till jobbet så tog jag mig an tvätten. Och det fanns MASSOR ! Bokade till och med två tvättpass för att va säker på att hinna tvätta allt, 07.00-11.00 och 11.00-15.00 men vart tack och lov färdig redan vid 13.00. Grymt skönt !
Tog mig en biltur ut till TunaPark och inhandlade den senaste boken i serien GossipGirl - 3 x Carlyle. Underbart bra böcker !
Och nu sitter jag här i soffan med en trött kisse på magen.
Förutom att det är min trött tisdag så är det även den tisdagen då min storasyster Jenny fyller år !
Grattis Jenny =)
När Jimmie kommer hem från jobbet så ska vi sätta oss i bilen mot Örebro för att fira detta underverk, storasyster fyller 31 år! Ska bli trevligt som tusan. Och jag fick skvallrat från syster att Felix, min syster-son på snart 7år blev överlycklig när han fick veta att jag skulle komma. Tror att detta beror på att jag är den enda i familjen som är lika galen i tv-spel som honom ;)
Nä, om man skulle kela lite med lill-kissen och kanske spela lite LEGO - Indiana jones 2.
Ha det underbart !
/ Charlotte Ekberg ♥
P.S: Jag har världens finaste pojkvän ;) Bara så ni vet...

2010-11-12 Fredag

Godmorgon !
Det var en trött Lotta som gick upp för en timme sen, men ack så mysigt att vakna med katterna i sängen =)
Har redan varit en snabb runda till affären för att inhandla kattmat och riven ost. Ska ju göra lasagne idag tills prinsen kommer hem på lunchen.
Igår var vi som sagt en runda till svärmor och efter detta fick vi med oss en väldigt trött katt hem.
La oss på soffan och kollade på Halv Åtta Hos Mig, sen vart det S.O.S. Västkust och fyyyyy faaaaaaan va äckligt det var! En kille hade fått in knät i propellern på en båt och trasat sönder hela knät. Man såg både ben och kött och massa blod ! Usch fy och blääää!!
Under lyxfällan märkte jag att jag visst hade två trötta killar i soffan.....
Nåväl, jag och Baloo kollade färdigt på Lyxfällan innan vi tog in de andra två trötta killarna i sängen.
Ikväll blir det Idol, vin och (pizza?) okänd mat.. har inte bestämt vad det blir för mat, men troligtvis får vi besök av Tobbe, Millan och Oliver. Blir trevligt !
Nä, nu är det nog dags att börja med maten.
Ha det underbart !
/ Charlotte Ekberg ♥

2010-11-11 Torsdag

Igår var det lite svårt att somna, hade en katt på varje sida av huvudet. Baloo på höger och Mowgli mellan mig och Jimmie. Men till slut lyckades jag..
Imorse när jag vaknade hade en söt liten lill-kisse som låg bredvid mig och tittade, kelade lite med honom innan jag gick upp. Väl uppe blev det inte mycket gjort, kelade med katterna, kollade lite på tv och surfade lite på nätet.
Fixade en god pasta carbounara till min man till lunchen och efter lunch satte jag mig i bilen ut mot Lundby. Hem till Millan och Oliver. Vi tog oss en härlig promenad bort till Jysk för att inhandla påslakan till Jimmies säng. Blev typ dumförklarad av kassörskan. "Det är väl till en dubbelsälng du ska ha?" Ja ??  "Och hur stor är sängen?" 140 så ett 180 lakan passar kärringjävel !
En mysig stund hos Oliver och Millan innan jag gav mig tillbaka hem till mina kissekatter och väntade in min man som skulle komma hem. Vidare till svärmor Gunnel, och lill-kissen fick följa med, för han gillar farmor och farmor gillar honom starkt !
Imorgon blir det fredagsmys ! Men för tillfället nöjer jag mig med en mysig kväll på soffan med min prins och blivande sambo tillsammans med två mysiga katter, Baloo & Mowgli.. Fast det bara är torsdag så blir det mys :D
Ha det underbart !
/ Charlotte Ekberg ♥

2010-11-10 Onsdag

Snön ligger kvar, även om den är väldigt väldigt blöt. Och för första gången på länge så har man inte blivit väckt av byggnadsarbete utanför fönster. Men tro inte att jag sover längre för det. Nej, vaknar änna vid 09.00 ändå. Hur kul är det då?

Hade dock en lite roligt åt Mowgli innan jag gick upp. Han hoppade runt som en studsboll i sängen och attackerade... ingenting! Såg väldigt roligt ut faktiskt, och det verkar som Baloo också tyckte det eftersom han satt på sängkanten och bara kollade på lillkillen som flög runt där.
Har än så länge inte gjort särskilt mycket idag, och har inga planer på att göra särskilt mycket heller. Idag ska vara en riktig slappedag. Den enda plan jag har är att laga mat tills min prins kommer hem om 30min. Det blir wook med kyckling och nudlar. Gottans !!
Nu kommer lillkillen Mowgli och vill vara med och skriva. Han får flipp så fort man sitter och skriver på datorn, han ska attackera mina händer ! Förstår inte detta, men rolig är han i alla fall =)
Dags att gå ut i köket och steka kyckling !
Ha det underbart !
/ Charlotte Ekberg ♥

2010-11-09 Tisdag Eftermiddag

Hahaha... prinsen kom hem och berättade att det är kaos ute.
Oväntat när första snön kommer. Bilar krockar, bilar kör av vägarna, bilar kör upp på refugerna, bussar tappar kontrollen och Lotta som sitter inne och har det gott =)

Vi hade tänkt att ge oss av mot Maxi och handla snart. Och eftersom pojken har sommardäck på sin bil, därför lämnade en på jobbet och tog jobbarbilen hem, som också har sommardäck, så blir det i slutändan att vi tar min bil eftersom jag har de rätta däcken ;) Men han låter mig f*n inte köra själv.. fattar inte vad det är med killar och att låta tjejer köra. Det är ju oss de borde lita på, vi kör ju försiktigare än killarna.
Lill-kisen har klarat dagen bra. Vi tog en visit hos svärmor efter att jag var klar med tvätten. Där träffade han Gizmo som först var väldigt nyfiken på honom men sen jäklar fräste och morrade hon. Haha.. känner hon och Baloo att de har konkurrens kanske?
Efter detta tog vi oss hem igen (detta var innan snö-kaoset verkligen hade börjat). Han låg på min mage och sov och då vågade Baloo sig fram och lukta lite på honom, men inte mer än så sen fräser han och går därifrån.
Nä, nu har prinsen duschat klart så nu får jag väl avsluta.
Men först ska jag lägga upp en bild på Mowgli när han leker med snörena på Jimmies byxor, även om det ser lite konstigt ut ;)
Ha det underbart !
/ Charlotte Ekberg ♥

2010-11-09 Tisdag

Underbara tisdag.. sovmorgon, nej !
Tvättid 07 - 11 och inte sovit rekordmycket direkt. Har numera två katter eftersom jag plockade upp Mowgli igår. Helt underbar kisse-miss !
Dock har inte Baloo varit min absoluta favorit inatt. Han har lekt runt hela natten och vägrat sova. Till och med vägrat sova i sängen första timmarna. Efter halva natten vaknar jag och ska vända mig mot Jimmie, märker då att det ligger en liten katt mellan oss och en stor katt vid fötterna. Mysigt, men lite halvtrångt.
I vilket fall som så ska de nog komma överens snart, Baloo ska lära Mowgli allt han kan ;)

Den senaste veckan har bestått av sjukdom och sen jobb.
En rolig grej på jobbet var ju i lördags när jag och Gunnar pratade om att det var "söndag" så alla p-automater skulle ta söndagstaxa. Sen tog det inte många minuter innan jag sträcker på mig och säger: "Gunnar, det känns som söndag idag". Vi skrattade en hel del efter det ;)
Söndag kväll rullade jag mot Halmstad. Första en trevlig kväll framför tvn med mamma, sen en trevlig promenad med pappa och hundarna.
Måndag morgon, uppe med tuppen (08.30) och sen hämta Mowgli...!
Eftersom jag skulle lämna mamma och hundarna i Eldsberga efteråt så var de alla med i bilen och ni kanske kan tänka er hur tokig Nellie blev när det kom in en katt i bilen. Hon tvättade honom från topp till tå ! Även de områden han kanske borde tvätta själv;) Hon är så söt !
Lämnade mamma i Eldsberga och därefter bar det av hela vägen mot Eskilstuna !
Så nu sitter jag här, prinsen har gått till jobbet och jag har lagt i första maskinerna med tvätt. Vad ska resten av dagen bjuda på?
Har förresten köpt en rattkrycka till min bil eftersom någon idiot förra veckan bestämde sig för att min bil var bra att göra inbrott i. Det enda de fick med sig var mina 20-25 kr i parkeringspengar och mina cd-skivor. Idioter!! Ska ni göra inbrott kan ni väl göra det ordentligt och typ ta stereon eller något?
Visserligen hade de försökt tjuvkoppla den också, så jag tyckte att en rattkrycka var en bra investering ;)
Nä, dags för lite frukost och sen ner till tvätten igen.
(Och en liten bild på lill-killen Mowgli kanske?)

Ha det underbart !
/ Charlotte Ekberg ♥

RSS 2.0