2011-02-20 Söndag

Vardagsrummet, detta eviga projekt.. DET BÖRJAR TA SLUT !
Idag har jag fixat "det sista" fastän det inte är just det sista.. hehe. Det behövs fortfarande lite saker på väggarna, vääääldigt tomma. Men jag börjar se slutet.
Min önskade matta är nu inhandlad. Tack storebror och storasyster för den försenade julklappen!
Sååå, någon som vill se resultatet av vardagsrummet?
Here it comes !
Ja, som sagt.. det är fortfarande lite kvar att fixa. Men nu går det iaf att gå in i vardagsrummet utan att kliva över en massa saker eller liknande.
Ha det underbart !
/ Charlotte Ekberg ♥

2011-02-03 Torsdag

Då är man officiellt sambo, men min goa pojkvän Jimmie ! Så nu bor vi ihop som en liten familj med våra små "barn" Baloo & Mowgli. (Fast de är ju ganska mycket hårigare än riktiga barn).
Fastän det var snart tre veckor sen hans första saker kom så har vi knappast kommit iordning. Sovrummet är helt okey, och gästrummet får väl godkänt även om det fortfarande står väldigt mycket onödiga grejer där inne. Vardagsrummet tänker jag inte ens kommentera. Där står TVÅ soffor, TVÅ soffbord, TVÅ tv-bänkar. Ja, ni fattar. Det är totalt kaos. För tillfället står den ena soffan på höjden till och med, haha.. Men i helgen ska det slängas lite möbler och kanske kan jag sälja något också. Så om någon vill ha ett soffbord så kan ni väl höra av er ?
Så som ni kanske förstår så lär bilderna på det nymålade vardagsrummet dröja ett bra tag, ska få bort möbler, ställa iordning och fixa innan det ens kommer på tanken att tas bilder där inne.
Sen ska min bil säljas, så är det någon som vill köpa min pärla för 8000kr så ring =) Den rullar som en stjärna och är en perfekt första bil.
Igår ringde jag till Hund & Kattkliniken här i Kållered för att boka tid. Ja, vad är det som händer?? Lill-killen Mowgli ska knipsa av sina kulor ! Han ska kastreras och bli en stooor katt. Han ska även få chip i nacken och en vaccinering (de hade kampanj så det ingick i priset vid kastrering, perfekt )
Nä, nu blir det film med prinsen, min sambo !
Ha det underbart !
// Charlotte Ekberg ♥

RSS 2.0