2011-01-28 Fredag

Denna helgen är jag LEDIG, fast jag egentligen inte är det. Har tagit ut min komp-ledighet för att åka upp till Eskilstuna med min prins och flyttstäda hans lägenhet. För två veckor sen kom flyttlasset, dock har min prins inte flyttat officiellt ännu eftersom han har varit i jönköping och jobbat. Har inte sett så mycket av honom tyvärr.
Fast förra helgen målade vi om vardasgrummet, måste säga att det blev mycket mycket bättre när det vart vitt istället för mörkbrunt. Är mycket nöjd med resultatet ! Och bild kommer så fort vi ställt iordning alla möbler, samt gjort oss av med några.
Men som sagt, nu sitter vi på tåget påväg till Eskilstuna. Det var ju dock ingen vidare start på resan. Halvvägs till Alingsås stannade tåget pga växelfel inne i Alingsås och vi hade två tåg framför oss som skulle passera först. Detta gav oss en försening på 40min. JÄTTEKUL ! Med tanke på att vi hade 10min bytestid i Katrineholm så missar vi det bytet och än så länge har vi inte heller fått någon information om vad som händer istället. Det blir intressant att se när vi anländer till Eskilstuna, det skulle varit 11.48 men jag tror inte på det längre, haha..
Onsdag begav jag mig ner mot Kristianstad till min storasyster Emelie och mitt fadderbarn Zoe ! Resan ner vart ju en historia i sig. Jag mellanlandade i Halmstad för en frukost med mor min och för att hämta upp Zoe's julklapp som inte blivit levererad ännu. När det var dags att åka bestämdes det att jag skulle ta med mig bordet ner som min syster köpt genom mamma. Sagt och gjort, hämtade bordet men det gick inte in i min bil så skulle ta mammas och pappas monstertuck till bil istället. Att packa in ett bord i en bil utan någon hjälp är ju inte det lättaste men efter ca 20min hade jag äntligen fått in det. Skulle stänga bakdörren på förarsidan MEN då stack någonting ut när jag stängde så jag lyckades förstöra högtalaren. GREAT !
Sen finns det ju jättebra funktioner i nya bilar, t.ex. att det piper om någon sitter i baksätet och inte har tagit på sig bältet. Dessvärre förstår inte bilen när det är möbler och grejer som ligger på sätet så det pep, pep, pep och pep tills jag ringde pappa. När han förstått att jag satt i deras bil och inte min bil (varför min gamla bil nu skulle ha en sån funktion?) så hjälpte han mig stänga av det.
Väl nere i Kristianstad hade jag jättemysigt. En underbar bebis och en sjukt härlig syster. Vi var på babysim och vi åt onyttigt, ungefär som alltid när vi ses =)
Igår då, när jag skulle bege mig tillbaka till Göteborg så stannade jag i Markaryd och besökte mina trevliga vakt-kollegor där nere. Hade en trevlig fikastund med gänget och begav mig av igen efter ca 1 timme.
Dock kom jag inte så långt. Mitt ute på väg 117 mellan Markaryd och Knäred började bilen bete sig konstigt och till slut stannade den. MITT I VÄGEN ! I panik visste jag inte riktigt vad jag skulle ta mig till men på med varningsblinkers blev det. Ringde en kollega i Markaryd som fick komma ut med en dunk bensin. Och jag hade tur! Med tanke på att jag stod på en väg, mitt i skogen, så är det inte alltid man har mottagning på mobilen och jag hade precis passerat en "dö-zon" så jag hade mottagning. Som räddare i nöden satt min mamma med mig i telefon tills hjälp anlände med bensin och jag tror seriöst inte att jag gråtit så mycket på länge. Panik och chock är ingen bra kombination, samt att jag började frysa eftersom bilen kallnade vart eftersom . 
Efter många om och men kom jag äntligen till Halmstad och kunde byta till min gamla hederliga racergolf och kunde köra sista biten hem till Göteborg.
Så, det blev ett ganska långt inlägg, men det kanske kan väga upp att jag missar att skriva särskilt ofta ? ;)

Hoppas alla har det bra, ikväll blir det en visit hos Millan, samt att jag ska kolla på Let's Dance ! :D
Ha det underbart !
// Charlotte Ekerg ♥

2011-01-14 Fredag

Attans, nu var det ett tag sen igen. Jag har hamnat i en bloggsvacka verkar det som. Glömmer liksom bort att blogga. Eller så är det för att jag är så uppe i allting annat.. Jobb, pojkvän, blivande sambo, lägenhetsletande och kelande med katterna.
Nyår har passerat. Kul kul, jobbade hela nyårshelgen. Och Julhelgen tillbringade jag i Eskilstuna med pojkvännen och hans släkt.
Och för er som missat det så blir jag snart sambo igen, med min prins Jimmie.
Inte alls långt kvar. På söndag kommer flyttlasset, dock inte pojkvännen för han ska iväg och jobba i Jönköping.. Aja, han kommer la så småningom. =)
Ikväll är det Let's Dance och jag sitter klistrad framför tvn med ett glas vitt i handen och en kissekatt på magen.
Nä, dags att fortsätta titta !
Ha det underbart !
/ Charlotte Ekberg ♥

RSS 2.0