ny blogg !!

Blev precis trött på blogg.se så nu byter jag bloggplats.

Ni hittar mig på
http://ekbergcharlotte.blogspot.com

Freeedag ....

Idag är det fredag..... ja, men vad gör det för skillnad egentligen? Är ju ledig mest hela tiden tycker jag. Eller ja, skillnaden är att nu får jag umgås med min man hela helgen utan att han jobbar. Det är ju grymt !

Som ni kanske läste förut så var han i Spanien förra helgen och jag hade skåne-besök. Och när mannen min kom hem igen var jag så gott som nykär och har varit det hela veckan. Det är helt underbart !
Förstår inte riktigt vad som hänt men det måste vara för att vi inte varit ifrån varandra mer än max två dagar tidigare sen vi flyttade ihop och nu var han iväg i hela 4 dagar.. (Jag vet... fyra dagar är ingenting, men det kändes som en EVIGHET).

Ikväll blir det fredagsmys, ska strax ner och handla mat och gotte. Och imorgon blir det en vända hem till Lisa-fisa och hennes gubbe för lite dricka, snacks och spel. Väldigt trevlans och jag får säga det själv.

För övrigt så har jag ju börjat jobba som ni vet, fast jag har bara jobbat fyra dagar på två veckor. Det känns änna helt okey ;) Och tro det eller ej så känns det faktiskt bättre än på länge att jobba. I våras var jag riktigt j*vla piss på jobbet, och visst det finns fortfarande saker som gör att man kan spy emellanåt men jag tycker ändå att det är kul att gå till jobbet igen. Fantastiskt !

Så trots att vi hade den värsta sommaren i vårat liv så har det ändå lett till väldigt mycket positivt känner jag såhär i efterhand. (Även om vissa idioter inte kan förstå hur man kan se positivt efteråt, ditt j**** pucko, sluta grina på mig).
Var hos läkare förra veckan och fick klartecken för att infektionen var över, var hos läkaren i tisdags och gjorde andra prover som också såg bra ut så nu väntar vi bara på att få kallelse till vår läkare på Östra så vi kan få provresultaten efter förlossningen och även få klartecken för framtiden. 

Vi har även börjat planera en liten resa, väldigt liten.. bara två dagar, men det känns som den kan göra mycket gott. Mer om det när allt är klappat och klart ;)

Nä, om man skulle gå ut från den nystädade lägenheten och ta sig ner till affären kanske?

"Nu är jag så där kär igen som jag aldrig varit förut"
- Gunilla Dahlgren


Ha det underbart !
// Charlotte Ekberg ♥

Eftermiddag på Universeum


En helg som gräsänkling

Igår lämnade mannen mig för en helg med kollegorna. De tog planet ner till Barcelona, och han lämnade mig alldeles ensam hemma. 
Fast det var inte riktigt sant, helt ensam är jag inte. En av mina äldre och trognaste vänner är här, Carro ! Eftersom hon bor i Lund så träffas vi inte särskilt ofta längre till skillnad från när vi lärde känna varandra för 12år sen på simskolan för märkestagning på Brottet i Halmstad. Det ni, det är vänskap som håller i VÅTT och torrt ;) Hehe..

Eftersom hennes man åkte till Italien med sina kollegor denna helgen så tyckte vi att det passade bra att vi gräsänklingar höll ihop i vår ensamhet. Så i torsdags kväll hämtade jag henne på Centralen här i Götet och igår hade vi en helmysig dag efter att mannen lämnat boet. Vi började med en paddantur, min andra på en knapp vecka men det var lika trevligt denna gången, lite annan historia samt att vi hade lika bra väder ;)
Därefter blev det några timmar på stan för shopping, inte så mycket för mig eftersom min ekonomi inte är den bästa när man varit långtidssjukskriven =/ Men men, fönstershopping fungerar också bra. 

Kvällen avslutades nedkrupna i sängen med två stoooooora skålar godis, två keliga katter och några glas vin samtidigt som vi tittade på "Vinterviken" & sedan "Shakespear in Love". 
Två slagna soldater somnade ganska bums när vi sett den andra filmen. 

Dagens schema visar att vi ska gå på Universeum om en liten stund och kvällen bjuder på kalajs i Majorna. Väldigt Trevlans och jag får säga det själv. 

Den gamle vännen är en vacker spegel.

Okänd


Ha det underbart !
// Charlotte Ekberg ♥

RSS 2.0